Oliver Furniture, kies voor Scandinavisch design en kwaliteit

“Vroeger was alles beter”, wordt er vaak gezegd over de kwaliteit van meubels die men tegenwoordig produceert. Maar gelukkig is dit niet altijd het geval, iets wat Oliver Furniture keer op keer weer bewijst met haar vakmanschap en expertise.

Duurzaam, robuust, stijlvol en eenvoudig zijn de kenmerken van Oliver Furniture. Ontwerper Søren Rørbæk heeft een zwak voor authentieke meubels en volgt bij het ontwikkelen van zijn producten de tradities van de traditionele Scandinavische meubelmakers. Het resultaat van zijn toewijding aan kwaliteit? Meubels die vele generaties meegaan, niet alleen wat betreft duurzaamheid maar ook wat betreft stijl.

Tijdloos en harmonieus

Het strand en de zee zijn de belangrijkste inspiratiebronnen van Søren. Dit zie je goed terug in de meubelcollecties, en dan vooral in de rust die de meubels uitstralen, de ronde vormen, frisse kleuren en de eenvoudige schoonheid van het gebruikte hout.

De tijdloze meubelstukken worden ontworpen met functionaliteit in gedachten, in plaats van modetrends. Meubels moeten je huis complimenteren en harmonie creëren. Wanneer meubels te veel op trends gericht zijn, zul je altijd weer aanpassingen moeten maken. Ook de kindercollectie straalt deze harmonie uit, met het doel om kinderen een prettige en veilige plek te bieden waar ze tot rust kunnen komen.

Gemakkelijk combineren

Tafels, stoelen, kasten, bedden en schappen, je kunt bijna iedere kamer in je huis inrichten met meubels van Oliver Furniture. Of je nu kiest voor basisstukken of eye catchers, alles is mogelijk. De stukken combineren niet alleen goed met andere meubels uit de collectie, maar ook met stukken die je zelf al in huis hebt. Dit dankzij de eenvoud van de ontwerpen en de natuurlijke kleuren.

Wie van een minimalistische stijl houdt, of graag wat onopvallende meubels aan zijn interieur toe wil voegen, zal merken dat je met meubelstukken van Oliver heel gemakkelijk een neutrale, rustgevende woonkamer kunt creëren waarin het hele gezin zich thuis voelt, van jong tot oud. De eenvoud van de meubels zorgt voor een frisse uitstraling in huis, waar je heel gemakkelijk zelf een ‘personal touch’ aan toe kunt voegen.

Een huis om in te leven

Leefbaarheid is een belangrijk onderdeel van de inrichting van je huis. Zo kun je bijvoorbeeld op allerlei slimme manieren ruimte besparen of opslagruimte creëren. Oliver Furniture denk graag met je mee. Zo biedt de winkel bijvoorbeeld mooie opbergbankjes die op iedere plek in huis dienst kunnen doen, of schappen en wandelementen die je muren opsieren en tegelijkertijd ook heel functioneel zijn.

Duurzaam en veilig

Het hout waarmee de meubels gemaakt worden, komt uitsluitend van berken uit Europese bossen. Ook worden alle meubels bewust alleen in Europa gemaakt. Alle materialen voldoen aan de FSC-eisen en worden behandeld met niet-giftige stoffen en veilige laksoorten. Op deze manier probeert Oliver Furniture zo duurzaam mogelijke meubels te produceren en het milieu zo min mogelijk te belasten.