Meegroeibed Sebra Kili, handgemaakt Deens design

Een tijdloos, prachtig ontwerp, al vele generaties lang geliefd bij Deense ouders, dat is het Kili meegroeibed van Sebra. Het Kili bed heette oorspronkelijk het Juno bed en werd ontworpen in 1942 door de bekende Deense ontwerper Viggo Einfeldt, met als doel om kinderen een veilig en comfortabel bed te bieden vanaf de geboorte tot aan de leeftijd van ongeveer zeven jaar.

Deze klassieker, die op vier verschillende manieren gebruikt kan worden, groeit met je kind mee en zorgt in iedere fase van de ontwikkeling voor een perfecte slaapplek. Naast praktisch en veilig is het bed ook een echte eye-catcher in de kinderkamer.

Het Kili bed is handgemaakt van berkenhout en de prachtige spijlen en de mooie, ronde afwerking geven het bed die speciale vintage look. Uiteraard voldoet het bed aan de meest strenge veiligheidseisen.

baby of kinderkamer bed
Hoe groeit het bed precies mee?

Je baby kan heerlijk slapen in het knusse ledikant dat aan alle kanten voorzien is van spijlen. Je kunt het ledikant zowel met als zonder hoofdbeschermer of bumper gebruiken en je kindje kan gemakkelijk door de spijlen heen de wereld om zich een bekijken.

Zodra je kindje zelfstandig kan gaan zitten, is het tijd om de bodem te verlagen. Op deze manier biedt het ledikant de veiligheid die je kindje nodig heeft en wordt uit bed vallen voorkomen.

Wanneer je kleine ontdekkingsreiziger eraan toe is om zelf in en uit bed te stappen, kan het voorste rekje eruit gehaald worden. Hiermee geef je je kind een stuk meer vrijheid en zelfstandigheid.

Tenslotte kan het bed uitgeschoven worden om als juniorbed nog vele jaren plezier aan te beleven. Is je kind toe aan een eenpersoonsbed, dan kan het Kili bed gebruikt worden als gezellig bankje. Zo kun je optimaal gebruik blijven maken van je investering.

Een slim en praktisch matras voor alle seizoenen

Het speciale matras met afgeronde hoeken is gemaakt van duurzaam polyether schuim. Het materiaal is stevig en zacht en biedt verkoeling in de zomer en warmte in de winter. De uitwasbare katoenen hoes zorgt ervoor dat het matras makkelijk te onderhouden is. Zodra het ledikant wordt uitgeschoven als juniorbed voeg je het extra inlegstuk toe om zo een passend matras voor het grote bed te creƫren.

De afmetingen van het Sebra Kili meegroeibed

  • Ledikant afmetingen: 112,5 cm lang, 80 cm breed en 90,5 cm hoog
  • Ledikant matras afmetingen: 110 cm lang en 70 cm breed
  • Juniorbed afmetingen: 155 cm lang, 90 cm breed en 90,5 cm hoog.
  • Juniormatras afmetingen: 150 cm lang en 70 cm breed

Het bed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder lichtblauw, lichtroze, wit en grijs. Speciale hoeslakens en andere soorten bed textiel in verschillende kleuren zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar, zodat je je Kili bed helemaal naar je eigen stijl kunt aankleden.